• Leendert P. Bakker

Olle Svenstrøm begrepen

Bijgewerkt: 6 jun 2020


Olle is een kundig man. Een echte specialist. Kennis van zaken hebben is één ding, die kennis overbrengen een ander. Zo hebben we wel eens bij een presentatie van Olle gezeten waarbij de afgehaakte helft van het gehoor constateerde dat de andere helft lag te pitten.

In dit licht bezien hebben we op de afdeling met stijgende verbazing de één op één samenwerking van Boy met Olle gevolgd.

Boy: ‘ik denk dat ik jou begrijp’. Die opmerking konden we goed volgen, dat hebben wij ook wel eens gedacht. Maar even later klinkt: ‘ik begrijp jou’. Dat is toch heel andere koek. Hoe kan het nou toch dat Boy begrijpt wat Olle zegt? Ligt het aan ons of heeft Boy bijzondere gaven? Maar de koek is nog niet op, want Boy besluit met het superlatief ‘wij begrijpen elkaar’! Nu kijken we de andere kant op, want straks vallen ze elkaar nog huilend van begrip in de armen.

Boy Lensdop, de eerste die Olle Svenstrøm begrijpt. Het moet niet gekker worden.

#atwork

0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Brandend Zand

Het is een goede gewoonte geworden om dinsdags op weg naar Grunn de Witt een ontbijtje te halen bij Shell-tankstation Brandend Zand. Dat doet collega Beau de la Bouche ook. Met dit verschil dat Beau e

Nammen

Het dossier Wild Juice krijgt een vervolg. Nu spugen ze er bij Grunn de Witt niet in en bij de naam Wild Juice hebben collega’s beeld. Kokosmelk met rum, grapefruit met gin, dat soort beeld. Een beet