top of page
  • Foto van schrijverLeendert P. Bakker

Olle Svenstrøm begrepen

Bijgewerkt op: 6 jun. 2020


Olle is een kundig man. Een echte specialist. Kennis van zaken hebben is één ding, die kennis overbrengen een ander. Zo hebben we wel eens bij een presentatie van Olle gezeten waarbij de afgehaakte helft van het gehoor constateerde dat de andere helft lag te pitten.

In dit licht bezien hebben we op de afdeling met stijgende verbazing de één op één samenwerking van Boy met Olle gevolgd.

Boy: ‘ik denk dat ik jou begrijp’. Die opmerking konden we goed volgen, dat hebben wij ook wel eens gedacht. Maar even later klinkt: ‘ik begrijp jou’. Dat is toch heel andere koek. Hoe kan het nou toch dat Boy begrijpt wat Olle zegt? Ligt het aan ons of heeft Boy bijzondere gaven? Maar de koek is nog niet op, want Boy besluit met het superlatief ‘wij begrijpen elkaar’! Nu kijken we de andere kant op, want straks vallen ze elkaar nog huilend van begrip in de armen.

Boy Lensdop, de eerste die Olle Svenstrøm begrijpt. Het moet niet gekker worden.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Eindelijk wintersport

Lennard P. Bakmans ontving een in het Frans geschreven brief van drie kantjes. Nu kan je die tekst door Google Translate halen, maar de kans dat je een finesse mist is groot. Dus wat doe je dan? Je le

bottom of page