top of page
  • Foto van schrijverLeendert P. Bakker

The Good The Bad

Bijgewerkt op: 20 feb. 2020


Nordic Delight, een Scandinavisch-muziekfestival in Utrecht.De organisatie liet te wensen over. Het begon een uur later dan aangekondigd en onze planning op basis van de gepubliceerde line-up kon zo de prullenbak in: rigoureus gewijzigd. Qua temperatuur was het zeker een Nordic experience, geen verwarming in Nutrecht. We begrepen zo wel de Noorse truien en de cursus breien, maar het was wel lekker geweest als ze het even hadden aangekondigd. De grootste grap werd op deze manier de garderobe, op de paar jassen die er hingen werd geld geboden! En zo was er meer.

Heel lang hebben we het niet vol gehouden, maar misschien is dat de generatiekloof. We hebben echt géén idee met welk pilletje je nu warme voeten krijgt. Muziek gezien? Toch nog wel en we willen graag Daniel Norgren benoemen, markante stem, blues & country, lekker swingend optreden. Ook sympathiek : Steinar Rakness met z’n prachtige diepdonkere brommende stem, maar te weinig variatie op het thema darkvoice en contrabas.

Wat we graag hadden willen zien was The Good The Bad. Een soort rock & roll uitvoering van de Treble Spankers. Een goed uitgangspunt, zou een prima live-act kunnen zijn. We werden getriggerd door het onderstaande nummer, geweldig. Maar vergis je niet, tot nu hebben we van hen nog niets beters gehoord.1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Cowshead Alt Country 2017

Kerstavond, een mooie gelegenheid om eens te kijken wat Cowshead in 2017 muzikaal heeft bezig gehouden. Gevoelsmatig was het geen bijzonder jaar, maar alles eens langslopend blijkt toch het tegendeel.

bottom of page