top of page
  • Foto van schrijverLeendert P. Bakker

Sergio Webb en Chelle Rose

Bijgewerkt op: 12 jan. 2020


We moeten al weer terug naar november 2005 voor het optreden van David Olney met Freek de Jonge in de Schalm in Westwoud. Leuke avond, beetje veel Freek, wat weinig David, maar wel lachen natuurlijk. In de begeleidingsband: Sergio Webb.

December 2013 zijn David en Sergio weer in De Schalm, Freek en de rest van de band zijn dit keer thuis gebleven. Erg? Nee, integendeel. Geen Freek-focus, de muziek staat nu centraal. En wat kleurt die Sergio de nummers van David mooi in.

Op Altcountry.nl staat in november 2016 een recensie van ene Chelle Rose, maar de trigger is natuurlijk Sergio Webb die in het stukje genoemd wordt. En ja, hoor dit is gaaf. Chelle is meester van de country blues, met een vette Amerikaanse knauw. En Sergio speelt vuiger dan de duivel. Natuurlijk, daar vraagt de tekst om, maar dóe het maar eens!


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Cowshead Alt Country 2017

Kerstavond, een mooie gelegenheid om eens te kijken wat Cowshead in 2017 muzikaal heeft bezig gehouden. Gevoelsmatig was het geen bijzonder jaar, maar alles eens langslopend blijkt toch het tegendeel.

bottom of page