• Leendert P. Bakker

Sergio Webb en Chelle Rose

Bijgewerkt: jan 12


We moeten al weer terug naar november 2005 voor het optreden van David Olney met Freek de Jonge in de Schalm in Westwoud. Leuke avond, beetje veel Freek, wat weinig David, maar wel lachen natuurlijk. In de begeleidingsband: Sergio Webb.

December 2013 zijn David en Sergio weer in De Schalm, Freek en de rest van de band zijn dit keer thuis gebleven. Erg? Nee, integendeel. Geen Freek-focus, de muziek staat nu centraal. En wat kleurt die Sergio de nummers van David mooi in.

Op Altcountry.nl staat in november 2016 een recensie van ene Chelle Rose, maar de trigger is natuurlijk Sergio Webb die in het stukje genoemd wordt. En ja, hoor dit is gaaf. Chelle is meester van de country blues, met een vette Amerikaanse knauw. En Sergio speelt vuiger dan de duivel. Natuurlijk, daar vraagt de tekst om, maar dóe het maar eens!


#musica

0 keer bekeken

Cowshead, Amsterdam / cowshead at telfort.nl / © 2008-2020 by Cowshead.