top of page
  • Foto van schrijverLeendert P. Bakker

Noorwegen, 22 augustus 2008

Bijgewerkt op: 6 jun. 2020


Vandaag is een reisdag. We ontbijten en ruimen de tenten op. Althans, Leen. Karin en ik grijpen de gelegenheid om een lekkere, gratis douche te nemen op de camping. Dan ruimen we de boel op en stappen in de auto. Papa heeft zich ook gedoucht en geschoren. Complimenten over zijn gebruinde kop doen hem niet veel. Misschien dat er een grimas op zijn gezicht komt als we hem loven over zijn rijstijl, maar dat zullen we niet weten want dat compliment krijgt hij niet.

Volgens Leen rijden de Noren geheel volgens de regels of hebben daar lak aan. Leen heeft in principe overal lak aan: honderdtwintig waar zeventig staat aangegeven. Karin en Leen kijken af en toe of ik slaap, maar dat lukt niet met zo’n angstig hart. Even kijken of de gordel wel goed zit…

Onderweg eten we bij Laf een hamburger en/of kebab. Smakelijk, maar de kebab is qua kauw net tofu, wel lekker gekruid. De omgeving bij Vang is erg mooi. We verbazen ons over de prachtige beelden. Helaas zijn de campings onderweg niet zo mooi en uiteindelijk belanden we op de camping in Horness.

Dit keer deed Karin het voorstel. De kleine tenten opzetten en onderweg wat eten. We hebben desondanks het voorstel een ‘feest met broccoli’ gehad, rond tien uur aten we dit in het donker. Daarna lekker slapen.

Het is wel even de moeite waard om te vermelden dat Leen graag voorstellen doet. De zin ‘ik stel voor dat’ komt elke dag wel aan bod. Het zijn prima voorstellen en vaak nemen we ze ook aan. Zelf vond ik het erg mooi dat vandaag Karin de woorden ‘ik stel voor’ in de mond nam. Goed zo! Bij deze stel ik voor dat deze dag zo goed beschreven is!


Maartje.


Broccolifeest

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Geen drietebulen

We zijn er nog niet helemaal uit, de naam voor ons nieuwe huis. Maar we hebben de keus wel aardig teruggebracht. We hebben nu drie kandidaatnamen: Koeskop, In De Koppige Koe of we blijven gewoon Cowsh

bottom of page