top of page
  • Foto van schrijverLeendert P. Bakker

Tandarts

Bijgewerkt op: 6 jun. 2020


Van: Christiaan Verzonden: donderdag 16 juli 2009 11:24 Aan: Relatiebeheer Corporate Clients Onderwerp: TandartsCollega’s,

Na 3 jaar wordt het wel weer eens tijd om de tandarts te bezoeken. Aangezien deze tandarts zich in Haarlem bevindt verlaat ik al om 14:00 uur het pand. Ik kom daarna nog wel terug (ong. 17: 00 uur).

Groeten, Christiaan.

Van: Lennard P. Bofmans Verzonden: donderdag 16 juli 2009 17:37 Aan: Christiaan Onderwerp: Re: Tandarts

Hoi Chris,

Heel herkenbaar. Want het valt niet mee om met iemand die z’n gereedschap in je mond stopt iets moois op te bouwen. En als dat dan lukt, dan ga je niet vreemd met de eerste de beste smoelensmid.

Het is al tien jaar geleden dat ik een geschikte tandarts bezocht. Inmiddels wordt het wel weer tijd om de man, Louis van der Sluis, een bezoekje te brengen. Aangezien hij in Toronto woont verlaat ik maandagmorgen om 09.30 uur het pand. Ik kom daarna nog wel terug, naar schatting vrijdagmiddag om 16.30 uur.

Groet,

Lennard.

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Eindelijk wintersport

Lennard P. Bakmans ontving een in het Frans geschreven brief van drie kantjes. Nu kan je die tekst door Google Translate halen, maar de kans dat je een finesse mist is groot. Dus wat doe je dan? Je le

bottom of page