top of page
  • Foto van schrijverLeendert P. Bakker

Ploegakker & Boer

Bijgewerkt op: 6 jun. 2020


We ontvangen bij Delton de Witt met enige regelmaat opmerkelijke berichten. Zo ontvingen we van een gerenommeerd opleidingsinstituut het bericht dat we een opleiding hebben gevolgd, terwijl we ons daarvoor net hebben ingeschreven…

Van: Rhemat Jagassar / Ploegakker & Boer Aan: Lennard P. Bofmans Verzonden: donderdag 10 december 2009 09:25 Onderwerp: Tentamen Pensioenadviseur


Geachte heer Bofmans,

U heeft onlangs de opleiding tot Pensioenadviseur gevolgd. Bijgevoegd treft u volgens afspraak het schriftelijk tentamen ter afronding van de cursus aan. Het is toegestaan uw cursusmateriaal als handleiding bij uw tentamen te gebruiken. Bovendien is ook het gebruik van een calculator en de benodigde wetteksten geoorloofd.Ter afronding van dit schriftelijk tentamen staan u twee weken ter beschikking. Ik ontvang uw tentamenuitwerkingen dan ook graag uiterlijk 24 december aanstaande retour!

Meneer Bofmans, heeft u nog vragen, aarzelt u dan niet om contact met mij op te nemen. Ik ben u graag van dienst!

Hartelijke groet,

Ploegakker & Boer Rhemat Jagassar


Gelukkig maar dat Rhemat schrijft dat we niet hoeven te aarzelen en contact mogen opnemen:


Van: Lennard P. Bofmans / Delton de Witt Aan: Rhemat Jagassar / Ploegakker & Boer Cc: Dirk Dutilh Verzonden: donderdag 10 december 2009 11:18 Onderwerp: Re: Tentamen Pensioenadviseur


Geachte heer Jagassar,

Ploegakker & Boer is een voortvarende en prominent aanwezige organisatie in pensioenland. Je zou zelfs van een autoriteit kunnen spreken. Als u een uitspraak doet, dan wordt deze serieus genomen en wordt daarover nagedacht.

Zo verging het mij ook zojuist. Maar ik begon wel ernstig aan mijn verstandelijke vermogens te twijfelen. Misschien heb ik onlangs dan toch de verkeerde cursus gevolgd, was de BHV docent eigenlijk iemand van Ploegakker. Mijn collega’s verzekeren me echter dat het wel degelijk een bedrijfshulpverlener was die ons in brandweergreep nam. En ons al reanimerend de laatste lucht uit de longen perste.

Als dat waar is, dan zal het ook zo zijn dat wij – mijn collega Dirk Dutilh en ik – ons in februari 2010 aan uw tucht zullen onderwerpen. Niettemin zijn wij, als u dit wenst, bereid tot het doen van tentamen voorafgaand aan de opleiding. Een in onze ogen vreemde volgorde, maar ja, Delton de Witt is waarschijnlijk nog geen autoriteit.

Vriendelijke groet,

Delton de Witt Lennard P. Bofmans

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Eindelijk wintersport

Lennard P. Bakmans ontving een in het Frans geschreven brief van drie kantjes. Nu kan je die tekst door Google Translate halen, maar de kans dat je een finesse mist is groot. Dus wat doe je dan? Je le

bottom of page