• Leendert P. Bakker

Ploegakker & Boer

Bijgewerkt: 6 jun 2020


We ontvangen bij Delton de Witt met enige regelmaat opmerkelijke berichten. Zo ontvingen we van een gerenommeerd opleidingsinstituut het bericht dat we een opleiding hebben gevolgd, terwijl we ons daarvoor net hebben ingeschreven…

Van: Rhemat Jagassar / Ploegakker & Boer Aan: Lennard P. Bofmans Verzonden: donderdag 10 december 2009 09:25 Onderwerp: Tentamen Pensioenadviseur


Geachte heer Bofmans,

U heeft onlangs de opleiding tot Pensioenadviseur gevolgd. Bijgevoegd treft u volgens afspraak het schriftelijk tentamen ter afronding van de cursus aan. Het is toegestaan uw cursusmateriaal als handleiding bij uw tentamen te gebruiken. Bovendien is ook het gebruik van een calculator en de benodigde wetteksten geoorloofd.Ter afronding van dit schriftelijk tentamen staan u twee weken ter beschikking. Ik ontvang uw tentamenuitwerkingen dan ook graag uiterlijk 24 december aanstaande retour!

Meneer Bofmans, heeft u nog vragen, aarzelt u dan niet om contact met mij op te nemen. Ik ben u graag van dienst!

Hartelijke groet,

Ploegakker & Boer Rhemat Jagassar


Gelukkig maar dat Rhemat schrijft dat we niet hoeven te aarzelen en contact mogen opnemen:


Van: Lennard P. Bofmans / Delton de Witt Aan: Rhemat Jagassar / Ploegakker & Boer Cc: Dirk Dutilh Verzonden: donderdag 10 december 2009 11:18 Onderwerp: Re: Tentamen Pensioenadviseur


Geachte heer Jagassar,

Ploegakker & Boer is een voortvarende en prominent aanwezige organisatie in pensioenland. Je zou zelfs van een autoriteit kunnen spreken. Als u een uitspraak doet, dan wordt deze serieus genomen en wordt daarover nagedacht.

Zo verging het mij ook zojuist. Maar ik begon wel ernstig aan mijn verstandelijke vermogens te twijfelen. Misschien heb ik onlangs dan toch de verkeerde cursus gevolgd, was de BHV docent eigenlijk iemand van Ploegakker. Mijn collega’s verzekeren me echter dat het wel degelijk een bedrijfshulpverlener was die ons in brandweergreep nam. En ons al reanimerend de laatste lucht uit de longen perste.

Als dat waar is, dan zal het ook zo zijn dat wij – mijn collega Dirk Dutilh en ik – ons in februari 2010 aan uw tucht zullen onderwerpen. Niettemin zijn wij, als u dit wenst, bereid tot het doen van tentamen voorafgaand aan de opleiding. Een in onze ogen vreemde volgorde, maar ja, Delton de Witt is waarschijnlijk nog geen autoriteit.

Vriendelijke groet,

Delton de Witt Lennard P. Bofmans

#atwork

1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Brandend Zand

Het is een goede gewoonte geworden om dinsdags op weg naar Grunn de Witt een ontbijtje te halen bij Shell-tankstation Brandend Zand. Dat doet collega Beau de la Bouche ook. Met dit verschil dat Beau e

Nammen

Het dossier Wild Juice krijgt een vervolg. Nu spugen ze er bij Grunn de Witt niet in en bij de naam Wild Juice hebben collega’s beeld. Kokosmelk met rum, grapefruit met gin, dat soort beeld. Een beet