top of page
  • Foto van schrijverLeendert P. Bakker

Epiloog in 3D (III: Grote Zwaai)

Bijgewerkt op: 6 jun. 2020


We slaan het boek dicht. Het is mooi geweest. We hebben bij de WRT een geweldige periode gehad. Wat is er mooier dan je trektochten en alles daaromheen te kunnen delen met gelijkgestemden? En iets van de opgedane kennis en ervaring over te brengen op derden?

Karin en ik hebben elkaar leren kennen in de Berghut. En een jaar later trok ik bij haar in. We hebben samen met jullie aan veel dingen mee mogen werken: aan de cursus bergwandelen, de introductie van de cuvo, de eigen website, de introductie van Hike Your Roots en in een breder verband de organisatie van Grote Zakkentochten , Terugkomweekenden en niet te vergeten afgelopen januari de NBAMM. Wat een mooie herinneringen.

Marc, sinds vorig jaar heb jij het voorzittersstokje overgenomen. Daarna hebben we een aantal pittige confrontaties gehad. Daarbij heb ik je een aantal dingen geprobeerd duidelijk te maken. Of mijn boodschap is overgekomen weet ik niet. Hoe dan ook, wij willen onze energie niet meer steken in het najagen van basale waarden. Bedenk dat de club van-, voor en door vrijwilligers is en niet van jou. Concentreer je niet alleen op de cursus, doe het vanaf dinsdag anders.

Cuvo´s, het afscheid valt ons zwaar. We zullen de zinnige – en gelukkig vaak ook onzinnige – discussies missen. De warme contacten. Het nakaarten aan de bar. En natuurlijk de cursussen, de weekenden in La Gervava en Arimont. We troosten ons met de gedachte jullie in NBA-verband tegen te zullen komen en sommigen natuurlijk in privé. Het gaat jullie goed, zet de schouders eronder en maak er wat van.

Grote zwaai!


Nbamm 2010.jpg

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page