top of page
  • Foto van schrijverLeendert P. Bakker

Rozen voor Sandra

Bijgewerkt op: 6 jun. 2020


Lennard P. Bofmans krijgt van de afdeling support te horen: ‘over die klant geven we geen informatie, want daarover heb je een conflict met Sandra’.

Het doet Lennard denken aan de tweede klas middelbare school. Een klasgenootje brengt hem de boodschap dat het uit is met Ilonka. Spijtig. Zeker in het besef dat áls hij geweten had dat het aan was, hij leuke dingen had kunnen doen.

Sandra Knolvoeder blijkt een zakelijk verschil van inzicht in de volle breedte van Delton de Witt gecommuniceerd te hebben. Nou ja, volle, Lennard wist het nog niet. Maar nu vraagt hij zich af of hij zich zorgen over zijn positie moet maken. Wij denken van niet. Want Sandra verschilt nogal eens van inzicht, is daarin niet bepaald eenkennig en blijft dit alles vreemd genoeg breeduit ventileren. Niet echt slim met een tijdelijk contract.

Tijd voor een collegiale tip. ‘Lennard, ken jij Ronnie Tober’? ‘Nee, hoezo’?

‘Breng die rozen naar Sandra Voor ze weg van ons gaat Breng die rozen naar Sandra ’t Is misschien niet te laat’.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Eindelijk wintersport

Lennard P. Bakmans ontving een in het Frans geschreven brief van drie kantjes. Nu kan je die tekst door Google Translate halen, maar de kans dat je een finesse mist is groot. Dus wat doe je dan? Je le

bottom of page