• Leendert P. Bakker

Rozen voor Sandra

Bijgewerkt: 6 jun 2020


Lennard P. Bofmans krijgt van de afdeling support te horen: ‘over die klant geven we geen informatie, want daarover heb je een conflict met Sandra’.

Het doet Lennard denken aan de tweede klas middelbare school. Een klasgenootje brengt hem de boodschap dat het uit is met Ilonka. Spijtig. Zeker in het besef dat áls hij geweten had dat het aan was, hij leuke dingen had kunnen doen.

Sandra Knolvoeder blijkt een zakelijk verschil van inzicht in de volle breedte van Delton de Witt gecommuniceerd te hebben. Nou ja, volle, Lennard wist het nog niet. Maar nu vraagt hij zich af of hij zich zorgen over zijn positie moet maken. Wij denken van niet. Want Sandra verschilt nogal eens van inzicht, is daarin niet bepaald eenkennig en blijft dit alles vreemd genoeg breeduit ventileren. Niet echt slim met een tijdelijk contract.

Tijd voor een collegiale tip. ‘Lennard, ken jij Ronnie Tober’? ‘Nee, hoezo’?

‘Breng die rozen naar Sandra Voor ze weg van ons gaat Breng die rozen naar Sandra ’t Is misschien niet te laat’.

#atwork #tekst

4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Brandend Zand

Het is een goede gewoonte geworden om dinsdags op weg naar Grunn de Witt een ontbijtje te halen bij Shell-tankstation Brandend Zand. Dat doet collega Beau de la Bouche ook. Met dit verschil dat Beau e

Nammen

Het dossier Wild Juice krijgt een vervolg. Nu spugen ze er bij Grunn de Witt niet in en bij de naam Wild Juice hebben collega’s beeld. Kokosmelk met rum, grapefruit met gin, dat soort beeld. Een beet