top of page
  • Foto van schrijverLeendert P. Bakker

The (One Toe) Dutch Dippers

Bijgewerkt op: 6 jun. 2020


Inmiddels zijn we een stuk verder in de voorbereiding van de TGO Challenge 2012. De organisatie heeft ons – na het doorstaan van de fysieke test – meegedeeld dan we mee mogen doen. Er circuleert een deelnemerslijst en het blijkt dat er een stuk of tien Nederlanders meelopen. Dat kunnen we wel aan. Wat we van de zes Hongaren moeten verwachten, geen idee. Verder best veel Engelse deelnemers, maar volgens Willem is dat normaal.

Uit de lijst blijkt niet dat een teamnaam gebruikelijk is. Wellicht om de solo-lopers niet voor het hoofd te stoten, zo zijn ze bij de organisatie dan ook wel weer: voorkomend. Maar goed, wij hebben gekozen voor een eigen t-shirt en het kan niet anders dat daar een teamnaam op moet komen. Met die naam zijn we zo’n vier weken bezig geweest, dat luistert natuurlijk ontzettend nauw. We kiezen voor een Engelse naam en dan breng je voor dat je het weet een totaal verkeerde boodschap over.

Dat valt nog mee met de teamnaam ‘Putting Lipstick on a Pig’, maar daarmee worden we natuurlijk direct voor Engelsen aangezien. En we willen onze afkomst natuurlijk niet verloochenen. Daarmee lag ‘The Amsterdam Appetizers ’ voor de hand, maar na het raadplegen van de Urban Dictionary – zeer leerzaam ook – hebben we daar weer van afgezien.

De officiële teamnaam is nu geworden The (One Toe) Dutch Dippers, wat verkort mag worden tot de ‘The Dutch Dippers’. We denken aan een t-shirt met de opdruk van een Delftsblauw-tegeltje, met tekst uiteraard. Het leuke is dan dat we ook tegeltjes kunnen maken met de afdruk van een t-shirt! Lichtgewicht uiteraard, we moeten wat uit kunnen delen onderweg.

Willem heeft al een klein testje met de teamnaam uitgevoerd door in een e-mail aan de materiaalexpert van TGO, Chris Townsend, als afzender de naam The Dutch Dippers te gebruiken. Hij kreeg gewoon antwoord.


Tryhere.gif

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page