top of page
  • Foto van schrijverLeendert P. Bakker

Collega's doen het weer zelf

Bijgewerkt op: 6 jun. 2020


Van: Panso Kever Aan: Undisclosed Recipients Datum: 10-01-2012 08:53 Onderwerp: Mutatietool – Aanvullen uitrol-varianten voor 18 januari

Collega’s,

Op dit moment weten wij van 534 contracten de uitrol-varianten niet. Deze varianten hebben wij wel nodig voor een juiste rapportage. Wij hebben kritisch naar de varianten gekeken en deze terug gebracht naar drie categorieën. Op D:\Delton de Witt\Leven\Lijsten1 – 1999\ staat het bestand “Voorstel nieuwe varianten KI”. Graag kolom F en eventueel kolom H vóór woensdag 18 januari vullen voor je eigen contracten.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet, Panso Kever.

Van: Lennard P. Bofmans Aan: Panso Kever Datum: 10-01-2012 11:59 Onderwerp: Re: Mutatietool – Aanvullen uitrol-varianten voor 18 januari

Hoi Panso,

Je gaat hoge ogen in ‘Ranking the Lists’ gooien. Je weet wel, de nieuwe Delton de Witt-game verkrijgbaar in de Delton-Store. De lijstverantwoordelijke binnen Delton de Witt die zijn lijst het snelst ingevuld krijgt is winnaar. Waarom gooi jij nu hoge ogen, waar zit nu jouw kracht?

Met name in het wervend karakter van de naam van het bestand: ‘Voorstel nieuwe varianten KI’. Subliem!! Daar hebben veel collega’s wel beeld bij. Alhoewel er ook geluiden opgaan om het in z’n geheel af te schaffen. Niets kunstmatigs meer. Dat zijn de collega’s die het weer zelf gaan doen. Dat zal een hele klus zijn, maar er zijn goede voorbeelden.

Vriendelijke groet,

Lennard P. Bofmans.


Stier.jpg

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Eindelijk wintersport

Lennard P. Bakmans ontving een in het Frans geschreven brief van drie kantjes. Nu kan je die tekst door Google Translate halen, maar de kans dat je een finesse mist is groot. Dus wat doe je dan? Je le

bottom of page