top of page
  • Foto van schrijverLeendert P. Bakker

Cha cha cha of...

Bijgewerkt op: 6 jun. 2020


Diego is in zijn vrije tijd een fervent danser. Hij reist de wereld over om Spaanse dansen te oefenen en te demonstreren.

In het Delton de Witt-team van Diego is een tekort aan werkplekken. Daar zijn regels voor. Als je terugkomt van vakantie en er is een tekort, dan ga je flexen. Je zoekt een onbezette plek, of je gaat in de stilteruimte zitten. Dat doe je totdat er iemand op vakantie gaat, dan bezet je die plek. Heldere afspraak.

Diego treedt de regels met voeten en dat krijgt hij te horen. Verregaand egocentrisme, een gebrek aan senioriteit, negeren van klantbelang en een gebrek aan vermogen om samen te werken is de diagnose die gesteld wordt. Maar tegelijkertijd - zo zijn ze dan ook weer - bevestigen collega's zijn talent. Voor stoelendansen...


Diegos Dansje

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Eindelijk wintersport

Lennard P. Bakmans ontving een in het Frans geschreven brief van drie kantjes. Nu kan je die tekst door Google Translate halen, maar de kans dat je een finesse mist is groot. Dus wat doe je dan? Je le

bottom of page