top of page
  • Foto van schrijverLeendert P. Bakker

Kungsleden

Bijgewerkt op: 6 jun. 2020


Intro Als kind al wilde ik naar Lapland en nu gaat het dan eindelijk gebeuren. Eind augustus, begin september komt mijn droom uit. Leen heeft alles uitgezocht, zich ingelezen en de tocht gepland. We kiezen voor loopcomfort en investeren extra in lichtgewicht. Een uitgekiende paklijst helpt ons verantwoord keuzes maken. Zo laten we bijvoorbeeld de binnentent van onze GoLight ShangriLa 3 thuis, de warme maillot is tevens reservebroek, geen muts mee maar een buff, drie paar sokken en twee slipjes… zit er verdorie toch nog een extra fleece in m’n rugzak? We weten het gewicht te beperken tot bijna dertien kilo voor mij en iets meer dan veertien voor Leen. Inclusief eten voor vijf dagen! Not bad at all! Lees hier verder…

Got ya

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page