top of page
  • Foto van schrijverLeendert P. Bakker

Alfa Romeo Giulietta Grigio Antracite


Grunn de Witt vindt dat je een goede auto moet hebben als je veel voor ze moet rijden. En ze begrijpen ook wel dat het met de Renault zo niet langer door kan gaan. Okay, hun schuld was het niet dat de wielbouten na een bandenwissel er af sprongen. En ook niet dat Lennard P. Bofmans benzine in de dieseltank gooide. Maar betrouwbaar kan je de Mégane niet noemen.

Van Kouwen in Amsterdam kan niet laten zien hoe de kleur Grigio Antracite er in werkelijkheid uitziet. Ze willen het ons wel op internet laten zien, maar dat kunnen we zelf ook. Dat werd een interessant rondje langs de filmpjes-velden. Een bloemlezing.

Eerst een klein stukje terug in de tijd, hoe werd je vroeger eigenlijk tot het kiezen voor een Alfa Romeo verleid?


Aha, met Catharine Zeta Jones dus. Is er eigenlijk veel veranderd?


Eigenlijk niet dus. En een interessante pay off: ‘without a heart we would be mere machines’. Slaat dat op de Alfa Romeo Giulietta, als een machine met een hart? Of is het bedoeld om de rationele mens in de emotie te trekken. Okay, stel dat dat gelukt is, wat dan?


De verleiding ten top: ‘I´m not scared try me’. De Vlaamse evenknie van Leaseplan durft dat wel. Het filmpje met de charmante dame is helaas verwijderd door Fleet TV.

Mevrouw eindigde met dat deze Alfa kleur op de 'fleetmarkt' brengt.

Juist: ‘kleur op de fleetmarkt’. Blijft nog steeds de vraag of het de Grigio Antracite moet worden.


Ja dus!

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page