top of page
  • Foto van schrijverLeendert P. Bakker

Niet gek en super lekker

Bijgewerkt op: 6 jun. 2020


’s Morgens, zij: “We liepen samen over de Wallen. Wat we daar moesten weet ik ook niet, maar het was best wel gezellig. Totdat je die bloedmooie donkere vrouw zag staan. Aan haar halve knipoog had Shorty genoeg om Very Big te worden en jij om haar peeskamer binnen te schuiven. Toen we thuis waren heb ik Rick gebeld om te vragen of ik wat er gebeurd is ernstig moet nemen. Hij vindt van niet. Zoiets betekent niets voor een man”.

’s Avonds, zij: “Rick is ook een man, dus ik weet niet of ik nu veel waarde aan zijn oordeel moet hechten. Het gaat er meer om wat ik er zelf van vind”. Hij: “En wat vind je”? Zij: “Ik denk dat je me heel erg gaat missen”.

Hij: “Hoe het komt weet ik niet schatje, maar ik moet ineens denken aan dat liedje van Jaap Fischer”….. Zij: “Als je ‘Als ze slaapt’ opzet ga ik discus werpen”! Hij: “Right baby, I get your point. Wat denk je van lekker vroeg naar bed en een filmpje kijken”?

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Geen drietebulen

We zijn er nog niet helemaal uit, de naam voor ons nieuwe huis. Maar we hebben de keus wel aardig teruggebracht. We hebben nu drie kandidaatnamen: Koeskop, In De Koppige Koe of we blijven gewoon Cowsh

bottom of page