• Leendert P. Bakker

Cat Power

Bijgewerkt: 6 jun 2020


Van: Leendert P. Bakker Verzonden: vrijdag 13 juni 2008 18:33 Aan: Jaap Feenstra Onderwerp: RE: ff wachtuh: pizza!


Hoi Jaap,

Laten we het idee in gedachten houden en kijken of er iets passends voorbij komt!

We zijn in ieder geval blij jullie vorige week maandag 2 juni niet mee gevraagd te hebben naar Cat Power (Chan Marshall). Als je onbekend bent met haar werk dan zou je naar haar kunnen kijken en luisteren als ze Maybe Not aan het zingen en spelen is. Dan is ook gelijk duidelijk waar we het over hebben, wat een prachtige hese stem, wat een gevoel weet die dame in haar muziek te leggen….

Maar in Paradiso kwam dat allemaal niet tot z’n recht. Er waren daar meer mensen binnen dan gezond was en waarschijnlijk ook meer dan toegestaan. Maar erger was dat iemand het geluid aan het verkloten is geweest. En niet zo zuinig ook. De structuur van de songs waren al niet te volgen, laat staan dat de subtiliteiten ons bereikten. Alles werd letterlijk weggeblazen door te harde lage tonen, resonerende luidsprekers. We hebben het twintig minuten vol gehouden en hielden het toen voor gezien. En we hebben ons hogelijk verbaasd over het klapvee om ons heen.

Onze reguliere keus voor het kleinschalige optreden krijgt zo z’n bevestiging en onze twijfels over Mojo eveneens. Toch hadden we daar liever ongelijk in gekregen. Maar goed, you need the lows to appreciate the highs. Toch?

Groet, ook aan Annet, ook van Karin,

Leen.


#musica #familie

0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Cowshead Alt Country 2017

Kerstavond, een mooie gelegenheid om eens te kijken wat Cowshead in 2017 muzikaal heeft bezig gehouden. Gevoelsmatig was het geen bijzonder jaar, maar alles eens langslopend blijkt toch het tegendeel.