• Leendert P. Bakker

Simply the best

Bijgewerkt: 6 jun 2020


Madonna was in de Arena. Dat is Oom Anton niet ontgaan. Hij is van mening dat de nu 50-jarige Madonna knap ordinair in de weer moet om de aandacht vast te houden. Nee, dan pakte Tina Turner dat toch heel anders aan. Niets ordinair, die was gewoon sexy.

Moeder Trees is het helemaal met Anton eens. Waar dat vandaan komt is een interessante vraag. Want als ik goed ben ingelicht staan zus en broer alleen in niet essentiële zaken tegenover elkaar. En bovendien, aldus mijn bron, vond Trees destijds Tina Turner wel degelijk ordinair!

Goed. Ik had mij graag in de discussie gemengd. Maar dat doe je niet zo makkelijk. Een Wouters’ beheerst namelijk een vorm van redetwisten die onnavolgbaar is. Onze gisteren als ‘beste debater’ gekozen Femke Halsema is er helemaal niets bij. Met al haar kunde heeft zelfs zij niet het vermogen je op een verbaal zijspoor te rangeren en je daar een boete te geven voor het treinkaartje dat je natuurlijk voor dat deel van het traject niet hebt. Iemand met Wouters’ bloed wel.

Voor mij geen discussie dus. Maar ja, ik heb een pen. En die laat ik nu schrijven dat ik een beeld krijg van Trees en Anton hangend uit de loge, druk commentaar leverend. Juist ja, Muppets! En wat gebeurt er in de zaal? Niets bijzonders. Oh ja, daar staat Madonna weer te tongzoenen. Maar nu met Tina Turner.
#familie

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Cowshead Alt Country 2017

Kerstavond, een mooie gelegenheid om eens te kijken wat Cowshead in 2017 muzikaal heeft bezig gehouden. Gevoelsmatig was het geen bijzonder jaar, maar alles eens langslopend blijkt toch het tegendeel.