top of page
  • Foto van schrijverLeendert P. Bakker

Jarig

Bijgewerkt op: 6 jun. 2020


“O, vier je je verjaardag niet? Wat jammer, ik had me er zo op verheugd.

Ik weet nog goed dat je geboren werd. Van de dokter moest het in het ziekenhuis. Hij had me al gewaarschuwd na de geboorte van je zus dat het beter was geen kinderen meer te krijgen. Dat kon ik niet meer hebben. Maar ja, je weet hoe je vader was. Bah, stel je je voor, nog steeds na zoveel jaren. Ja, je was een ongelukje. Je broer trouwens ook. Weet je, ik vind je erg lief hoor, je bent echt een schat, maar eigenlijk mocht je er niet zijn.

Je moet toch eens wat vaker komen hoor, ik zie je zo weinig!”

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Geen drietebulen

We zijn er nog niet helemaal uit, de naam voor ons nieuwe huis. Maar we hebben de keus wel aardig teruggebracht. We hebben nu drie kandidaatnamen: Koeskop, In De Koppige Koe of we blijven gewoon Cowsh

bottom of page