• Leendert P. Bakker

Jarig

Bijgewerkt: 6 jun 2020


“O, vier je je verjaardag niet? Wat jammer, ik had me er zo op verheugd.

Ik weet nog goed dat je geboren werd. Van de dokter moest het in het ziekenhuis. Hij had me al gewaarschuwd na de geboorte van je zus dat het beter was geen kinderen meer te krijgen. Dat kon ik niet meer hebben. Maar ja, je weet hoe je vader was. Bah, stel je je voor, nog steeds na zoveel jaren. Ja, je was een ongelukje. Je broer trouwens ook. Weet je, ik vind je erg lief hoor, je bent echt een schat, maar eigenlijk mocht je er niet zijn.

Je moet toch eens wat vaker komen hoor, ik zie je zo weinig!”

#familie

0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Nammen

Het dossier Wild Juice krijgt een vervolg. Nu spugen ze er bij Grunn de Witt niet in en bij de naam Wild Juice hebben collega’s beeld. Kokosmelk met rum, grapefruit met gin, dat soort beeld. Een beet