top of page
  • Foto van schrijverLeendert P. Bakker

Trees' protestmopper

Bijgewerkt op: 6 jun. 2020


Ramon Loods is sinds vorig jaar de nieuwe buurman van Trees. Hoe lang ze nog buren zullen zijn is al bekend, de komende negen jaar. Of ze het in beginsel een beetje kunnen vinden met elkaar is de vraag. Ramon ziet er best vriendelijk uit, maar dat zegt bij Trees helemaal niets.

Waar Trees niet mee zou zitten is dat het vaasje op haar graf met ´Ik mis je lieve Trees´ gebruikt wordt om de foto van Ramon op z´n plek te houden. Wel zou ze er eerst een protestmopper uitgooien en zich afvragen of daar nu geen andere oplossing voor was. Maar daarna zou het goed zijn. ´Ach, ze zullen het wel harder nodig hebben dan ik´.

Toch hebben we het vaasje teruggezet. En hebben Roza, Ashley en Kim een sneeuwballengevecht gehouden met oom Rick.

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Geen drietebulen

We zijn er nog niet helemaal uit, de naam voor ons nieuwe huis. Maar we hebben de keus wel aardig teruggebracht. We hebben nu drie kandidaatnamen: Koeskop, In De Koppige Koe of we blijven gewoon Cowsh

bottom of page