top of page
  • Foto van schrijverLeendert P. Bakker

25 jaar

Bijgewerkt op: 6 jun. 2020


Geachte aanwezigen, lieve Karin,

Wij zijn hier voor een dubbele viering, Karin’s verjaardag en haar 25 jarig jubileum binnen Welzijn. Allereerst namens ons allen: dubbel gefeliciteerd! – Liedje! – Hoewel jouw verjaardag natuurlijk ook een heugelijk feit is wil ik toch even inzoomen op jouw 25 jarig dienstverband, jouw koperen bruiloft met Welzijn (want 40 jaar is zilver, 50 is goud) of zoals wij directeuren dat noemen: nu alweer te duur om te ontslaan.

In die 25 jaar ben jij zonder twijfel altijd gepassioneerd geweest over welzijnswerk. Wat dat aangaat ben jij een droom voor elke manager om mee te werken. Positief, warm, hoog abstractieniveau en extreem betrokken. Met betrekking tot de ideologie van dit bedrijf ben jij oprecht het hart en de ziel van Swazoom.

Toen ik hier net binnenkwam was je in een wat minder gelukkige fase van jouw carrière. Je voelde je toen niet zo zeer het hart en de ziel van dit bedrijf, maar ik denk meer de endeldarm, de anus of de drol. Maar al gauw werd ik gewezen op wat ik met jou in huis had en werd je operatief weer terug op de juiste plek gezet. En kijk, je bent weer ons kloppend hart!

Ik kan niet opnoemen wat je allemaal doet: van Will systematiek offertes tot de interne samenhang tot het dichtlopen van gaten tot ambassadeur, het is te veel om op te noemen. Karin, zonder jou stonden wij niet waar wij nu staan en Swazoom is jou bijzonder dankbaar voor wat je tot nu toe hebt gedaan bij ons. Wij hopen dus ook nog jaren te mogen profiteren van jouw kennis, inzet en passie.

En altijd positief, nou… bijna altijd. Er is in één ding dat ontbrak in jouw leven, wat jouw afgunstig maakt ten opzichte van collega’s die dat ding wel hebben en dit is dan ook de gelegenheid om daar wat aan te doen. Hierbij het cadeautje (rekenmachine), drie fysieke zoenen en virtueel namens Swazoom veel meer infecterende liefdesbetuigingen!

Lieve Karin, hartelijk gefeliciteerd met jouw jubileum.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Eindelijk wintersport

Lennard P. Bakmans ontving een in het Frans geschreven brief van drie kantjes. Nu kan je die tekst door Google Translate halen, maar de kans dat je een finesse mist is groot. Dus wat doe je dan? Je le

bottom of page