• Leendert P. Bakker

25 jaar

Bijgewerkt: jun 6


Geachte aanwezigen, lieve Karin,

Wij zijn hier voor een dubbele viering, Karin’s verjaardag en haar 25 jarig jubileum binnen Welzijn. Allereerst namens ons allen: dubbel gefeliciteerd! – Liedje! – Hoewel jouw verjaardag natuurlijk ook een heugelijk feit is wil ik toch even inzoomen op jouw 25 jarig dienstverband, jouw koperen bruiloft met Welzijn (want 40 jaar is zilver, 50 is goud) of zoals wij directeuren dat noemen: nu alweer te duur om te ontslaan.

In die 25 jaar ben jij zonder twijfel altijd gepassioneerd geweest over welzijnswerk. Wat dat aangaat ben jij een droom voor elke manager om mee te werken. Positief, warm, hoog abstractieniveau en extreem betrokken. Met betrekking tot de ideologie van dit bedrijf ben jij oprecht het hart en de ziel van Swazoom.

Toen ik hier net binnenkwam was je in een wat minder gelukkige fase van jouw carrière. Je voelde je toen niet zo zeer het hart en de ziel van dit bedrijf, maar ik denk meer de endeldarm, de anus of de drol. Maar al gauw werd ik gewezen op wat ik met jou in huis had en werd je operatief weer terug op de juiste plek gezet. En kijk, je bent weer ons kloppend hart!

Ik kan niet opnoemen wat je allemaal doet: van Will systematiek offertes tot de interne samenhang tot het dichtlopen van gaten tot ambassadeur, het is te veel om op te noemen. Karin, zonder jou stonden wij niet waar wij nu staan en Swazoom is jou bijzonder dankbaar voor wat je tot nu toe hebt gedaan bij ons. Wij hopen dus ook nog jaren te mogen profiteren van jouw kennis, inzet en passie.

En altijd positief, nou… bijna altijd. Er is in één ding dat ontbrak in jouw leven, wat jouw afgunstig maakt ten opzichte van collega’s die dat ding wel hebben en dit is dan ook de gelegenheid om daar wat aan te doen. Hierbij het cadeautje (rekenmachine), drie fysieke zoenen en virtueel namens Swazoom veel meer infecterende liefdesbetuigingen!

Lieve Karin, hartelijk gefeliciteerd met jouw jubileum.

#bijlmer #atwork #tekst

3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Brandend Zand

Het is een goede gewoonte geworden om dinsdags op weg naar Grunn de Witt een ontbijtje te halen bij Shell-tankstation Brandend Zand. Dat doet collega Beau de la Bouche ook. Met dit verschil dat Beau e

Nammen

Het dossier Wild Juice krijgt een vervolg. Nu spugen ze er bij Grunn de Witt niet in en bij de naam Wild Juice hebben collega’s beeld. Kokosmelk met rum, grapefruit met gin, dat soort beeld. Een beet

Cowshead, Amsterdam / cowshead at telfort.nl / © 2008-2020 by Cowshead.