• Leendert P. Bakker

Amsterdam-Rijnkanaal

Bijgewerkt op: 18 jan 2020


Spending time with Graeme and Marion in and around Amsterdam made us look in a different way to our country. So, a week after they visited us I went back to the Amsterdam-Rijnkanaal and shot a Cameo-movie. Thanks Graeme and Marion!


#video #hetdagelijksleven

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Eindelijk wintersport

Lennard P. Bakmans ontving een in het Frans geschreven brief van drie kantjes. Nu kan je die tekst door Google Translate halen, maar de kans dat je een finesse mist is groot. Dus wat doe je dan? Je le

Geen drietebulen

We zijn er nog niet helemaal uit, de naam voor ons nieuwe huis. Maar we hebben de keus wel aardig teruggebracht. We hebben nu drie kandidaatnamen: Koeskop, In De Koppige Koe of we blijven gewoon Cowsh