top of page
  • Foto van schrijverLeendert P. Bakker

Een mietje

Bijgewerkt op: 20 feb. 2020


“Heb je een vrouw op bezoek gehad?” Of ik een vrouw op bezoek heb gehad… Hoe komt ze daar nu weer bij… “Hoezo?” “Omdat het dekbed zo vrouwelijk is open geslagen.” “Vrouwelijk is open geslagen?” “Ja, zoals alleen een vrouw dat kan.”

Onmogelijk om hier antwoord op te geven. “Als ik nu ja zeg, ga ik dan vreemd?” “Ja.” “En als ik nu zelf het dekbed heb open geslagen, wat maakt dat dan van mij?” Ze begrijpt me en zegt lachend: “een mietje”.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Geen drietebulen

We zijn er nog niet helemaal uit, de naam voor ons nieuwe huis. Maar we hebben de keus wel aardig teruggebracht. We hebben nu drie kandidaatnamen: Koeskop, In De Koppige Koe of we blijven gewoon Cowsh

bottom of page