• Leendert P. Bakker

Judith de Leeuw

Bijgewerkt op: 12 jan. 2020


Heb je je vernoemd naar een vijzel. Kunnen we ons iets bij voorstellen als je een winkel in de Vijzelstraat hebt. Iets minder als je een bakker bent, want een andere betekenis van Le Mortier is metselspecie. Niet fijn om je deeg mee te vergelijken.

Dat begreep Judith de Leeuw ook. Daar getuigt haar muurschildering van Amy Winehouse van, ze laat Amy met afgrijzen naar het bakkertje kijken die met een vaag vanillebroodje de toerist naar binnen moet lokken.

Kijk, dát is een statement. Judith zelf noemt het streetart. Hoe je het ook noemt, het is grote klasse.


Amy disapproving Le Mortier

#hetdagelijksleven #musica

57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn er nog niet helemaal uit, de naam voor ons nieuwe huis. Maar we hebben de keus wel aardig teruggebracht. We hebben nu drie kandidaatnamen: Koeskop, In De Koppige Koe of we blijven gewoon Cowsh

Kerstavond, een mooie gelegenheid om eens te kijken wat Cowshead in 2017 muzikaal heeft bezig gehouden. Gevoelsmatig was het geen bijzonder jaar, maar alles eens langslopend blijkt toch het tegendeel.