top of page
  • Foto van schrijverLeendert P. Bakker

Achtertuin

Bijgewerkt op: 6 jun. 2020


We hebben een tamelijk grote achtertuin. De afgelopen jaren is het er een grote bende, maar schop en hark doen wonderen. Gisteren liepen we er een rondje en bleek Open Ateliers er neer gestreken. En aan de overkant het internationaal bekende Bijlmer Damtoernooi.

Bij Open Ateliers treffen we een jurkje van Madonna aan en we zien bij de opening van het Bijlmertoernooi Tsjizjow reageren als Sjtsjogoljew hem vergelijkt met Catweazle.

Aardig tuintje, al zeggen we het zelf.6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Geen drietebulen

We zijn er nog niet helemaal uit, de naam voor ons nieuwe huis. Maar we hebben de keus wel aardig teruggebracht. We hebben nu drie kandidaatnamen: Koeskop, In De Koppige Koe of we blijven gewoon Cowsh

bottom of page