top of page
  • Foto van schrijverLeendert P. Bakker

Jij wel, maar zij...?

Bijgewerkt op: 6 jun. 2020


We houden het op onschuld. We houden het er op dat de chaos bij Kruidvat er mee te maken had. Want het kan er behoorlijk storm lopen als de afwasmiddelen in de reclame zijn. Heel Zuidoost komt dan even zaken doen en bedenkt bij de kassa dat ze nog wat willen veranderen. En zo kan het gebeuren dat jouw aankoop verwisselt wordt met die van een andere klant. Aan het scenario waarin iemand moedwillig zaken heeft verwisseld willen we niet denken.

Je hebt parodontitis. En in vier niet echt lekkere behandelingen word je er aan geholpen. Dat wil je niet meer en je wilt ook graag voorkomen dat je tandvlees zich terug trekt tot boven je ogen. Dus wat doe je? Je gaat mondwater kopen, fris menthol mondwater.

Zij heeft schimmel. En als ze mocht kiezen dan juist niet op die plaats waar ze het heeft. En dat gekloot met tampons met rechtsdraaiende yoghurt is ze ook spuugzat, zat om het langs haar benen naar beneden te voelen lopen. Dus wat doe ze? Ze gaat vaginaal spoelmiddel kopen.

Je raakt behoorlijk geïrriteerd aan de kassa. Komen die gasten in massa’s voor iets lulligs als afwasmiddel, terwijl jij staat te wachten met een belangrijke medicinale aankoop. Je gooit het geld neer, hoeft zelfs geen wisselgeld, grist je aankoop van de toonbank en stopt het in je tas.

Maar je ziet het op tijd. Op tijd om niet een potje te gorgelen met vaginaal spoelmiddel. Wat in een film als Deep Throat helemaal niet misstaan zou hebben. Nee jij ziet het op tijd en kan het de volgende dag gaan ruilen. Om dat aardige moslim meisje van Kruidvat ermee in verlegenheid te brengen. Op tijd om de hele rij, nu geduldig, wachtenden aan het lachen te krijgen.

Jij wel, maar zij...?

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Geen drietebulen

We zijn er nog niet helemaal uit, de naam voor ons nieuwe huis. Maar we hebben de keus wel aardig teruggebracht. We hebben nu drie kandidaatnamen: Koeskop, In De Koppige Koe of we blijven gewoon Cowsh

bottom of page