top of page
  • Foto van schrijverLeendert P. Bakker

Herfst

Bijgewerkt op: 6 jun. 2020


Als Karin thuiskomt ziet ze aan de overkant een hoveniersbedrijf bezig met takken snoeien. Het goede gevoel van in de tuin werken borrelt direct op. Lekker! Dat gaat ze ook doen. Ze ziet de mannen aan de overkant professioneel bezig, ladders, lange scharen, goed snoeigereedschap. Een beetje jaloers op die spullen is ze wel, zelf heeft ze die niet tot haar beschikking.

Dan moet het maar met de wél beschikbare middelen. Even later hoort ze de tuinmannen hard lachen. Maar ja, die zien dan ook een dame met panty´s en hoge hakken op een Ikea-krukje staan. In de linkerhand een dichte ondersteboven gehouden paraplu waarvan ze het gekromde handvat gebruikt om de tak naar beneden te buigen en vast te houden. In de rechterhand de snoeischaar….

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Geen drietebulen

We zijn er nog niet helemaal uit, de naam voor ons nieuwe huis. Maar we hebben de keus wel aardig teruggebracht. We hebben nu drie kandidaatnamen: Koeskop, In De Koppige Koe of we blijven gewoon Cowsh

bottom of page